Topper Groups S.A.

+30 2102847003 | topper@topper.gr

Ποιοι ειμαστε

exofullo_01_TEL

Η Topper ξεκίνησε το 1977 από το Βασίλη Φιφλή την παραγωγή ετικετών και σημάτων για ρούχα. Από τότε έως και σήμερα, διαθέτουμε κάθετη μονάδα παραγωγής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας πάνω στην εκτύπωση και την κατασκευή ετικετών (offset, κοπτικές, πιεστήρια, αργαλειά, πυρογραφικά και μεταξοτυπικά μηχανήματα, ετικετέζες, κά).

Η κατάκτηση όμως της επιτυχίας σε έναν τόσο απαιτητικό και ανταγωνιστικό χώρο, δεν έγινε με το πάτημα ενός κουμπιού. Προηγήθηκαν ατελείωτες ώρες έρευνας και ανάπτυξης πάνω στην κατασκευή ετικετών και σημάτων για ρούχα. Η ακόρεστη δίψα για καινοτομίες, το όραμα, η εμμονή με τη λεπτομέρεια, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η συνεχής ενημέρωση και εξέλιξη, το ασίγαστο πάθος και το αλάνθαστο ένστικτο δεν είναι απλά μερικές ακόμα λέξεις για μας, είναι οι αξίες πάνω στις οποίες έχουμε χτίσει και αναπτύσσουμε μέχρι και σήμερα την πορεία μας ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου της εκτύπωσης ετικετών και σημάτων για ρούχα. Διατηρούμαστε στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών με μια μοναδική ικανότητα, αυτή του να βλέπουμε μακριά, ικανότητα που μας προσφέρει η πολυετής πείρα μας και η βαθειά γνώση του κλάδου της μόδας. Έτσι, πολλές φορές καταφέρνουμε να δημιουργούμε τις τάσεις στην αγορά των ετικετών και των σημάτων για ρούχα και να είμαστε πρωτοπόροι όσον αφορά την παραγωγή ετικετών και σημάτων για ρούχα. Η 40χρονη πορεία της εταιρίας στο χώρο αποδεικνύει όλα τα παραπάνω.

Γιατί στην Topper, γνωρίζουμε ποια είναι τα… κουμπιά της μόδας, καλύτερα από τον καθένα!

 

Τι μας βοηθά να παραμένουμε πρώτοι στις επιλογές των μεγαλύτερων brands της μόδας;

Παρακολουθούμε συνεχώς και από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις της βιομηχανίας μέσα από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις και συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού.  Έτσι, μπορούμε να υπερηφανεύομαστε ότι ανά πάσα στιγμή είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας φρέσκιες ιδέες, νέες εφαρμογές και σχέδια σε ατέλειωτη ποικιλία υλικών και χρωμάτων. Γιατί είναι γεγονός ότι μόνο όταν όλος ο κόσμος και η καθημερινότητά σου περιστρέφονται γύρω από το αντικείμενό σου, μπορείς να ξεχωρίσεις.

 

exofullo_03b_TEL

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Μα φυσικά ότι χρειάζεστε για να κάνετε το προϊόν και την επιχείρησή σας να ξεχωρίσουν. Από το σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή, την εκτύπωση και την τελειοποίηση, ο κύκλος παραγωγής μας συνεχώς εμπλουτίζεται και βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα ακολουθώντας και καλύπτοντας τις ανάγκες τις σύγχρονης αγοράς. Αυτή η συνεχής εξέλιξη μας έχει κατατάξει ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Σήμα κατατεθέν μας η υπεύθυνη εργασία, η συνέπεια και ο συνδυασμός χαμηλού κόστους με υψηλή ποιότητα.

 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ;

Ότι ετικέτα έχετε φανταστεί, εδώ γίνεται πραγματικότητα. Ετικέτες σε διαφορετικά υλικά, χάρτινα καρτελάκια, υφαντές ετικέτες, τυπωτές ετικέτες, δερμάτινες, πλαστικές και μεταλλικές ετικέτες, καθώς και πολλά άλλα αξεσουάρ μόδας. Η εξειδίκευσή μας σε όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε εξασφαλίζουν το υψηλότερο και ποιοτικότερο τελικό αποτέλεσμα.

 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ;

Ως ανήσυχα πνεύματα, η Topper δραστηριοποιείται εδώ και 25 χρόνια στο χώρο της διαφήμισης. Από το σχεδιασμό – δημιουργία νέας ταυτότητας της εταιρείας σας, καθώς και όλες τις εφαρμογές της, σήμα, λογότυπο, κάρτες, φάκελλα, επιστολόχαρτα έως προωθητικά υλικά, καρτολίνες, αυτοκόλλητα, έντυπα, stand, σχεδιάζονται μοναδικά για κάθε πελάτη μας με υψηλά standards αισθητικής, design και λειτουργικότητας ταυτόχρονα.

 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ;

Έχοντας πάντα στο νου μας την εξέλιξη της τεχνολογίας, η Topper έχει μπει δυναμικά και στο χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης. Από επαγγελματικές κάρτες, έντυπα μικρού τιράζ, πανό, κάλυψη κτιρίων και αυτοκινήτων, έχουμε τη λύση με την πιο σύγχρονη, γρήγορη και ευέλικτη λύση της ψηφιακής εκτύπωσης με άριστα αποτελέσματα.

 

exofullo_02_TEL

Η αγάπη για τη μόδα μας οδηγεί από το 1977!

Έχοντας μια μακρόχρονη πορεία στο χώρο της μόδας που ξεκίνησε το 1977 με την εξειδίκευση στη δημιουργία ετικετών και σημάτων για ρούχα, η Topper, μπορεί σήμερα να υπερηφανευτεί ότι έχει δημιουργήσει κάποιες από τις πιο επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες για μεγάλα ονόματα της ελληνικής μόδας, καλύπτοντας έτσι ένα ολοκληρωμένο φάσμα επικοινωνιακών αναγκών!

 

Απολαμβάνοντας την κάθε συνεργασία μας ξεχωριστά, αντιμετωπίζουμε τα project που αναλαμβάνουμε σαν μια νέα πρόκληση που δοκιμάζει την ανήσυχη φύση μας.

 

Οι πελάτες μας είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της αδιαμφισβήτητης ποιότητάς μας. Στο portfolio μπορείτε να δείτε μερικές από τις επιτυχημένες μας καμπάνιες για μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό και έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα με τη σωστή και δημιουργική χρήση των μέσων.

Πιστεύουμε απόλυτα, ότι οι καλές ιδέες μπορούν να φέρουν μεγάλα αποτελέσματα μέσα από δυναμικές και ειλικρινείς συνεργασίες.